Uppehållstillstånd I Turkiet

Ulkomaalaiselle jolla on kiinteään omaisuuttaTurkissa ja ulkomaalaisille jolla on kaupallisia yhteyksiä tai liiketoiminnan Turkissa myönnetään 2 vuoden oleskelulupa Turkissa, jos seuraavat asiakirjat luovutetaan  Provincial Immigration osasto. Jos henkilöllä on samat ehdot, oleskeluluvanvoidaan pidentää. 8 vuotta ilman ongelmia  olleet ulkomaalaiset, jotka ovat oleskelleet Turkkissa voi saada pysyvän oleskeluluvan kahdeksan vuoden jälkeen.

Vaadittavat asiakirjat SESSION PERMISSION

• oleskelulupahakemuslomake

• Alkuperäinen ja valokopio passissta tai korvaavien dokumentti

• Neljä passikuvaa

• Selvitys riittävät taloudelliset mahdollisuudet oleskelun aikana (hallinto voi pyytää tositteet)

• Virallinen asiakirja, joka osoittaa, että omaisuus kuuluu kantajalle

• Voimassa oleva sairausvakuutus

 

Yhtiömme neuvoo ja auttaa  oleskelulupahakemus asiassa ilmaiseksi